Три ученички осакатиха момиче в София

share

Три подивели ученички осакатили момиче, за да се харесат на тарторката на квартала. За да заслужат нейното внимание, момичетата трябвало да направят нещо “специално”. Затова решили да набият една произволна ученичка от 7 клас – Деси, пише "newsbgroom".

Докато обмисляли как да извършат побоя, двете момичета преценили, че няма да се справят сами. Спрели се на още едно момиче, но за да го накарат да се включи в побой без конкретна причина, те го излъгали. Казали, че тяхната бъдеща жертва Деси говорела зад гърба на третото момиче в клас и разнасяла разни слухове.

След тези разкази третото момиче така побесняло, че без да се замисля дала своето съгласие за участие в мелето.

Трите побойнички причакали своята жертва пред блока. Нападнали невинното дете. Момичето успяло да влезе във входа, но докато дойде асансьорът, за да избяга и да се скрие в жилището си, трите набили Деси във входа.
После с вратата на асансьора премазали ръката на жертвата. Най-пострадал се оказал средният пръст, който лекарите ампутирали.

Цялото семейство на жертвата е в шок. Коментар пред медиите отказва да даде и директорката на софийското 93 СОУ г-жа Лиляна Карагьозова.

Деси вече е преместена в друго училище, а двете ученички са изключени от 93 СОУ. Съучениците коментират, че изключването няма да поправи поведението на двете побойнички.



 

Водещи новини

Още новини