Мъж премаза от бой жена си и внука си. После се самоуби

share

Мъж пребил жестоко съпругата и внука си, а после сложил край на живота си в Копривщица, съобщиха от пресцентъра на МВР. Криминалисти на Областната дирекция на МВР-София разследвали тежкото престъпление.

Синът отишъл в къщата на родителите си в Копривщица, където заварил майка си и 11-годишния си син тежко ранени, баща му лежал на стълбището към втория етаж, бил мъртъв.

Веднага на място пристигнали екипи криминалисти от Районно управление „Полиция” (РУП)-Пирдоп и областната дирекция. 54-годишната жена, която била в кома, и момчето – с мозъчно-черепни травми, били откарани в болница. Спецполицаите извършили оглед на място, на врата на починалия 61-годишен мъж те открили част от въже. По първоначални данни видими следи от насилие нямало.

В хода на проведеното разследване е установено, че семейна свада, възникнала през нощта на 1 август, е довела до трагичната развръзка. Според информацията да този момент, мъжът жестоко пребил съпругата и внучето си с метална шина, а после сложил край на живота си.

За случая, по който работата продължава, е уведомена Софийска окръжна прокуратура. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от НК.

Медицински екипи продължават да се борят за живота на двамата пострадали.

Водещи новини

Още новини