Великотърновец удуши прабаба си

  • 20 юли 2012 11:19

  • 1111
  • 0
Великотърновец удуши прабаба си
©

29-годишен мъж от Велико Търново е удушил прабаба си, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от агенция Фокус. За броени часове органите на реда са успели да разкрият извършителя на жестокото убийство.

Снощи, около 20,00 ч. в полицейското управление във Велико Търново е получен сигнал от Спешна помощ в града за починала 86-годишна жена в жилището си. На мястото на инцидента незабавно е изпратен полицейски екип и дежурна оперативна група. При първоначалния оглед в присъствието на съдебен лекар по трупа на възрастната жена са установени следи от насилие в областта на лицето и шията.  Тялото е откарано във великотърновската болница за аутопсия. Резултатите от нея са показали, че смъртта е настъпила вследствие на удушаване.

След проведени светкавични действия по разследването е установено, че деянието е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин от 29-годишния С. С., който живеел заедно с прабаба си. Той е привлечен в качеството на обвиняем и е направил пълни самопризнания. С негово участие е проведен и следствен експеримент. Мотивът за престъплението е битов. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1111 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини