Маргините фалираха

share

Легендарните босове на СИК Красимир и Николай Маринов - Маргините, са загубили ореола си на едни от най-богатите хора в България, пише "Всеки ден".

Източници твърдят, че империята им буквално се разпада, а двамата са на ръба на фалита. Това пък ги е довело почти до бяс и всички в структурата им са крайно изнервени, твърди още изданието.

В началото на тази седмица братята са свикали на пожар спешно събрание. То се е провело в офиса им и на него са били задължени да присъстват всички шефове от организацията им, директорите на фирмите им, та дори и армията им от бодигардове. На оперативката Красимир Маринов обяснил, че времената са трудни и предстоят действия като уволнения и намаляване на заплатите. Отделно Маргините обвинили част от директорите им, че ги крадат. Дадени били и конкретни доказателства - банкови извлечения за странни преводи в чужбина.

Маринови имали подозрения, че големи техни дружества, предимно в застрахователния сектор, умишлено се водят към фалит. Само за година една от компаниите им е загубила близо 40% от клиентите си, а официално същата дължи милиони левове на клиентите си.

Водещи новини

Още новини