Руски медии спипаха нашенка търгувала Мисис Вселена за 200 000 евро

share

Филм на руския разследващ журналист Борис Соболев показва, как Меги Савова иска 200 000 евро, за да уреди конкретна дама с титлата „Мисис Вселена”. Нашенката държи правата за конкурса в световен мащаб, както и на доста от родните дефилета за красота, пише Монитор.

Кадрите от лентата „Короновани особи” с модната шефка по всяка вероятност са правени миналата година със скрита камера в София. Преди тях се показва част от официално интервю, в което Савова обяснява, че едно момиче не може да спечели само със засукан силует

Нужна му е и харизма, за да омае журито. В 90-минутната продукция на държавната телевизия „Россия 1” са разчепкани и скандалните конкурси „Российская женщина” и „Миссис Россия”. В последния победителка стана футболната съпруга Инна Жиркова. Организаторката там Алла Маркина пак пред скрита камера казва, че всяка жена срещу 250 000 евро може да прибере короната, дори и да не е с манекенски пропорции.

Потърсена за коментар относно филма на Соболев, Савова каза: „Знаете, че аз съм човек, който много си е патил от съдилища. Всяко нещо се доказва с много пари. Нямам излишни такива, да правя експертизи. Пред приятелите ми няма защо да се оправдавам, защото ме познават, а враговете така или иначе няма да ми повярват.” С доза ирония Меги Савова апелира авторите на лентата да не я подценяват, когато й слагат думи в устата. „Моля ви се, нека да говорим за сериозни цифри. А ако ще продавам нещо - поне да са половин или милион евро, за да мога да си купя поне прилична кола!”

Водещи новини

Още новини