Кметът на столичния район Слатина отговори на думите на общинските съветници от ГЕРБ-СДС за нагласените обществени поръчки

Булфото (архив)
share

"Разбрах, че днес името ми е било споменато при поредния опит да бъде манипулирано общественото мнение, след обявените вчера резултати от проверка относно законосъобразността на обществените поръчки на предишното управление на София. Поръчките им са на стойност над 200 милиона лева", това написа в личния си профил във Фейсбук кметът на столичния район "Слатина" Георги Пламенов Илиев от Продължаваме промяната – Демократична България.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895


Повод за публикацията в социалната мрежа стана днешният брифинг на общински съветници от ГЕРБ - СДС в Столичния общински съвет.

ГЕРБ в СОС: Столична община е възложила отпечатването на изборните книжа в София на фирма на районен кмет от ПП-ДБ

 „Империята отвърна на удара“ с аргумента, че новите градоначалници са  направили същото, като са възложили обществена поръчка за изработването на материали за изборите на фирмата на бившата ми съпруга", добави Илиев.

"Това, което „Империята“ удобно пропусна да изясни е, че обществена поръчка не е възлагана", написа още той.

 "Доколкото разбрах от бившата ми съпруга, са подписани два договора с обща максимална стойност до 30 000 лв. Материалите са произведени, а крайната им стойност е 16 594,13 лв.", допълни Илиев.

"Гласувайте и нека силата бъде с Вас!", с тези думи завърши поста си кметът на Слатина.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

Водещи новини

Още новини