Борисов: Всякакви експерименти от типа - вторият ще управлява, пък първият ще го подкрепя - приключиха

Булфото архив
share

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със симпатизанти на партията в Добрич.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 903

Той бе приветстван с бурни аплодисменти и на крака от стотиците гости в летния тетър. 

Заедно с Борисов са и Мария Габриел, бившият министър на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, евродепутатът Емил Радев, както и водачът на ГЕРБ в евролистата Росен Желязков, които бяха посрещнати от бившият социален министър и водач на листата за народни представители на ГЕРБ-СДС в областта Деница Сачева. 

"Има два типа хора - такива, които вършат работа и такива, които се хвалят. Хора от първата категория има само в ГЕРБ", заяви Сачева. 

Борисов в Тутракан: Бяхме "чегъртани", но ние сме сила, която не може да бъде мачкана

„Тази кампания трябваше да мине със сериозна кампания за бъдещето на страната. Той обаче пак мина под сценария на оспорване на опорни точки. Политическата наглост обаче се нуждае от отговори“, подчерта Желязков.

"Нашият дневен ред е дневният ред на хората. ЕНП е най-силната не само защото е най-голямата, а защото иска сигурност и перспектива. Теми като отбрана, миграция са важни за нас. Сега е моментът - със стабилно правителство, да си позиционираме държавата. Силата ни е, че могат да бъдат подобрени нещата. Затова имаме нужда от стабилна България", обясни Мария Габриел.

„Нека не остава впечатлението, че в ГЕРБ нещата се решават еднолично. Напротив – в ГЕРБ има десетки кадри с голяма капацитет и са добри управленци. Трудно е да спра партията да говори срещу Продължаваме промяната (ПП). Явно много е набрала през годините“, започна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Български войник може да се бие и загива за територията на България. Аз съм работил винаги за добросъседство и съм го постигал. Помагаме на Украйна, защото бе нападната вероломно и искат да ѝ отнемат земите. За първи път в ЕК ще има военен комисар. Спазваме международните договори. Всичко друго, което ви казват, е лъжа. За нашите опоненти ще кажа, че поговорката: „Ако искаш мир, готви се за война“ е вярна. Затова вдигнахме заплатите в армията. Ние можем да се сърдим на себе си, ако загубим. Всякакви експерименти от типа - вторият ще управлява, пък първият ще го подкрепя, приключи", обяви той.

"В Украйна се бият християни срещу християни, православни срещу православни. Ще минат години и ще направят общи могили. Всички сме за мир, защото утре всяка голяма страна ще дойде и ще си загради, каквото си иска. Мечтая да дойде време, когато дойде председателят на ЕНП или АЛДЕ ще се срещне с всички проевропейски партии. Нашият основен противник е "Възраждане", а те не се спряха да говорят само срещу ПП. На 9-ти българите ще определят. През годините всочко добро, направено в Добрич, е дело на ГЕРБ. Младите хора искат кино. Ние направихме стадиони, спорти зали. Та да не направим едно кино ли?", обеща лидерът на ГЕРБ.

„Ако няма голяма разлика, не ме търсете и не ме ласкайте. Мен ме блазни обединението, стабилитета, да бъдем мощна и силна държава през следващите месеци, не да се мерим. За моето его съм направил всичко. Моята сила е в обединението – да дръпнем напред, да сме водещи на Балканите. Няма ли над 10% разлика – не си говорим. Всичко добро!“, обърна се към множеството Бойко Борисов.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 903

Водещи новини

Още новини