Ивайло Старибратов: В неделя избираме кмет на Пловдив, не гласуваме да дадем властта на една партия

Фейсбук
share

“В неделя избираме кмет на Пловдив, не гласуваме да дадем властта на една партия. Основната ни задача е да създадем Община, която зачита достойнството на всички пловдивчани, независимо от политическите им възгледи. Ако искате кмет на ГЕРБ изберете опонента ми, ако искате кмет на Пловдив подкрепете ни с номер 66”, заяви Ивайло Старибратов от ПП-ДБ. Според него най-важното нещо, което се е видяло ясно между двата тура на местните избори е, че има два вида кандидати - едните на задкулисието и нечестната игра, а другите на прозрачността е частното отношение към гражданите.

 “Подкрепата за нас и вотът с 66 в изборния ден е вот Пловдив да застане на чисто. Между двата тура на изборите имаше скандали, манипулации и мръсна политическа игра. Тези опити целят да Ви откажат да гласувате, за да може политическата корупция да процъфтява. Не се поддавайте, излезте и гласувате,” призовава Старибратов. Според него в новото управление на на Пловдив ще бъдат представени широк спектър от обществени виждания, а не само партийните интереси на ГЕРБ.

Ивайло Старибратов казва още, че, през изминалите 30 дни той и екипът му са водили позитивна кампания. “Бяхме спокойни и умерени. Хората знаят кой е създател на проблемите в Пловдив. Разкопаните улици и изоставени инфраструктурни проекти говорят сами за себе си” допълва математикът.

Старибратов акцентира на седем важни задачи, които екипът му се концентрира да реши, ако получи вота на пловдивчани.

 7 важни задачи за новия екип на Община Пловдив

-Първо, възможно най-бързо да завърши всички ремонтни дейности и инфраструктурни проекти и Пловдив да стане годен за придвижване.

-Второ, да насочи изразходването на публични средства към оправяне на тротоарите и малките улици и строителство на детски градини.

-Трето, е да започне работа по проект за превръщане на междублоковите пространства в малки градски градини.

-Четвърто, да подобри условията за събиране на смет и чистотата около местата за събиране на смет, включително като осигури достатъчно на брой и нови, по-чисти контейнери за събиране на смет.

-Пето, да започне работа по цялостен проект за нов добър, комфортен, модерен градски транспорт на Пловдив с максимален брой електрически автобуси.

-Шесто, да повиши безопасността в целия град, сигурността на градските подлези, на най-използваните места за отдих и на маршрутите за придвижване на възрастни хора, майки с деца и хора със затруднена подвижност.

-Седмо, в сферата на културата да се фокусира върху това Пловдив да произвежда на място културен продукт, а не да внася култура. Община Пловдив ще подкрепя силно местните, пловдивски производители на културен продукт.

“В последните 12 години кметовете на ГЕРБ – Иван Тотев и Здравко Димитров, пренебрегваха системно мнението на хората. Изборът на 5-и ноември е “Пловдив или ГЕРБ!”. С номер 66 за кмет и районни кметове ще си върнете контрола върху Пловдив и ще имате община, която зачита достойнството Ви”, казва Ивайло Старибратов.

Финални резултати: Вижте кои са новите кметове и къде ще има балотаж

Водещи новини

Още новини