Костадинов: Само "Възраждане" може да води успешни преговори с "Газпром"

Булфото
share

Единствено партия "Възраждане" може да постигне успех в преговорите за газ с "Газпром". Това заяви във Варна лидерът на партията Костадин Костадинов, който е водач на листите на  партията във Варна и в 25-ти МИР в София. Той представи и останалите кандидати за Варна, които, по думите му, са професионалисти и хора, на които може да се има доверие.

Костадин Костадинов каза, че единствените, които могат да водят ефективни преговори с "Газпром", са "Възраждане". Той обясни какво е основното послание на партията за предстоящите избори.

"Основното ни послание е, че България има нужда от "Възраждане". Или "Възраждане" за България или разруха и пълно заличаване на България. Това са двете алтернативи пред нашата страна. Защото в момента, всичко, което искаме да се случи като нормализация и като възстановяване на един спокоен и достоен живот за всеки един от нас, минава през нормализация на икономиката, което пък от своя страна минава през нормализация на отношенията с Русия. А няма друга политическа сила в България, освен "Възраждане", която може да направи това. Ето, дори и вчера се видя ясно, че служебното правителство отказа да води преговори с "Газпром". Такива преговори няма да може да води който и да било друг кабинет освен този на "Възраждане" поради една много проста причина - няма как, когато създаваш проблема, да си част от решението", заяви Костадинов.

Костадин Костадинов: Не "Газпром", а България е несигурен партньор

Водещи новини

Още новини