ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Сливен

Фейсбук
share

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври в Сливен, съобщиха от местната организация на ГЕРБ.

„Листата ни е съставена от хора, за които е важно всяко населено място, всеки човек и всеки проблем. До мен са доказали се личности с много опит и авторитет, и най – вече с желание за работа. Нашите кандидати са представители на четирите общини в областта и познават нуждите на местната ни общност“, заяви водачът на листата и областен координатор на партията Десислава Танева.

Листата се състои от 12 души. Втора е Мария Белова – юрист, няколко пъти народен представител. Трети е Генчо Димитров - директор на Историческия музей в Нова Загора, четвърти е треньорът по колоездене Евгени Балев. Пети е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски. Ибрям Мустафов, под номер шест в листата, е икономист и предприемач, представител на община Котел. Младият предприемач Христо Борисов е седми, а осми е инженерът и заместник–кмет на община Твърдица – Антон Драганов. Девети е заместник–кметът на община Нова Загора Ивайло Енев. Георги Даскалов, фармацевт и мениджър на аптека в Сливен, е под номер десет. Единадесета в листата е юристът Галя Хачадурян, а предприемачът Тодор Георгиев е на 12-о място.

След регистрацията Десислава Танева заяви, че кампанията, която ще води ГЕРБ – СДС, ще бъде позитивна и открита, а кандидатите за народни представители ще бъдат сред хората.

ГЕРБ обяви водачите на листите си за изборите през октомври

Водещи новини

Още новини