Красимир Вълчев: Без нас не може да има стабилно управление

Булфото архив
share

ГЕРБ вече шест месеца сме обект на атаки. Въпреки това успява да запазва относителната си политическа тежест. Това заяви пред БНР Красимир Вълчев, депутат от ГЕРБ и бивш министър на образованието.

По думите му демокрацията ерозира. Затова виждаме ниска избирателна активност. Машинният вот ограничи много хора да гласуват. 

Нинова призна поражението си и хвърли оставка, обвини Борисов за вътрешнопартийната опозиция

"Служебното правителство искаше да накаже ГЕРБ и да го компрометира, като спря строежа на АМ "Хемус", но наказа цяла Северна България. Служебното правителство успя да изкриви изборните резултати", посочи той.

"ГЕРБ има бъдеще с Бойко Борисов. Политическият успех на "Продължаваме промяната" минава през трупа на ГЕРБ, през антиГЕРБ говоренето. Те ще берат плодовете на тази реторика, на тази омраза, която посяха. Без ГЕРБ обаче не може да има предвидимо и стабилно управление, най-вече отговорно. В ГЕРБ няма авторитаризъм, а отговорност", допълни Вълчев.

По думите на Красимир Вълчев малките деца не е трябвало да минават в онлайн форма на обучение, а големите ученици вече трябва да са в клас. "Панически бяха затворени всички ученици. Щетите за малките са много големи", каза той.

Водещи новини

Още новини