Борисов: Нямаме неизпълнено обещание! Срещу нас стоят само деструктивни и мрънкащи хора

Фейсбук
share

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на Околовръстния път в София, където в компанията на столичния кмет Йорданка Фандъкова провериха конструирането на нов лот. Бившият премиер изтъкна изграждането на новите пасарелки и асансьори на мястото, което напомни, че е изцяло заслуга на ГЕРБ.

,,Нямаме неизпълнено обещание, докато срещу нас има само празни приказки, така че софиянци да си преценят'', посочи Борисов.

Десетилетия нищо не беше направено и гарантирам, че няма и да го направят (опонентите му, б.р.), защото това са деструктивни хора, които само мрънкат, но не работят, отбеляза още той.

Себастиан Курц пожела успех на изборите на Борисов

По думите му изграждането на АМ "Черно море" също ще се случи, но не трябва да се избързва.

Магистрала "Черно море" е лесна магистрала, дотогава всички ще минават през "Тракия" за морето. Но целият Север остава една провинция без АМ "Хемус". Така че не сме против "Черно море", но в момента строим "Струма".

Накрая председателят на партията заръча на членовете на ГЕРБ да отидат днес до "Люлин", "Красно село" и "Овча купел", за да напомнят на хората какво е направено за София и какво предстои да бъде направено.

Водещи новини

Още новини