Ивайло Мирчев разкри откъде са 90% от парите на Демократична България

Кадър - Нова телевизия
share

Къде са ГЕРБ? От 4 месеца издирваме Томислав Дончев за дебат за електронното правителство, Борисов демонстрира мъжество, а го няма никакъв. Вместо тях тук е патерицата на ГЕРБ - ВМРО. Това заяви Ивайло Мирчев от Демократична България в ефира на Нова телевизия.

По думите му Христо Иванов е единственият правосъден министър, които като не е получи подкрепа за нужните реформи в сектора си е подал оставката. "Друг такъв няма!", подчерта още той.

"Нашият приоритет е борбата с корупцията, модернизация на страната и вдигане на доходите. След управлението на Борисов остава само и единствено корупция", подчерта още Мирчев.

Това, което трябва да направим е да освободим страната от мутрите, от тези динозаври от 90-те години, смята още той.

Мирчев подчерта, че 90% от даренията им са хора и фирми от IT сектора. 

Година по-късно: ДБ отново на "Росенец", казаха какво правителство няма да подкрепят

Той се обърна към Кузман Илиев от ВМРО и заяви, че те не са патриоти и 4 години са управлявали с ДПС. "Вие изцапахте думата патриоти", подчерта той.

"ВМРО няма как да е патерица", отсече още Кузман Илиев и заяви, че те имат ясни цели и ги отстояват. "Не позволихме да се приеме в България Инстанбулската конвенция, имаме ясна позиция по отношение на Северна Македония и я отстояваме", каза още той и допълни, че демокрацията има ясни жалони и те трябва да бъдат отстоявани.

"Надявам се изборите да са честни. А не инвеститорите да ни заобикалят все едно сме Бананова република", каза още той.

"Когато става дума за икономическия интерес на България - не трябва да се влияем дали капиталите са американски или руски", подчерта още той.

 

Водещи новини

Още новини