Тошко Йорданов: Ако спечелим - премиер ще е експерт, пълна противоположност на Борисов

Кадър - Нова телевизия
share

Ние предварителни разговори не водим. Ако спечелим - премиер ще е експерт, пълната противоположност на управлението преди Служебното правителство. Не ми е редно счетоводител да оглавява енергийното министерство. Христо Иванов ни има телефоните, защото е гостувал в Шоуто на Слави. Това заяви в ефира на Нова телевизия  зам.-председател на "Има такъв народ", водач в Пловдив- град и Пловдив- област Тошко Йорданов.

МВР се справя много по-добре, отколкото послените 11 години, категоричен е той.

Тошко Йорданов: Слави не е човек, който иска персонално власт, той иска резултати

При нас властта и мандата не са самоцел, трябва работа, заяви Йорданов.

По думите му, ако българският народ иска промяна, иска правителство и иска промените, започнати от служебния кабинет да продължат – би следвало всички да излязат и да гласуват.

"Хората трябва да гласуват така, както го усещат. Надявам се не за някоя от партиите от статуквото", посочи той.

"Надявам се хората да гласуват и да гласуват. Надявам се да осъзнаят, че промените се случват само през избори", категоричен беше Йорданов и допълни: "Ние знаем как ще постъпим при всеки един възможен вариант. Ще постъпим отговорно".

"За да има стабилно правителство, говорим чисто теоретично – дали ще е на една партия или на три партии – би било добре да има поне 121 депутати от тези партии. Ние, както вече заявихме, коалиция с партии на статуквото няма да правим", отсече още той.

Що се отнася до думите на Слави Трифонов за Васил Божков, че е добър човек, казани преди 2012 година в интервю, той заяви: "Божков не ви ли се водеше спонсор на телевизията и нямаше ли предавания при вас? Не се ли водите свързани лица по закона "Магнитски". През 2012 година г-н Божков бе просто бизнесмен, не го познавам и не си говоря с него.

На въпрос коя е най-голямата лъжа, която е чул от политик, Йорданов заяви, че това е твърдението за аранжираното шкафче на Бойко Борисов.

Водещи новини

Още новини