Ахмед Доган залага на младите депесари за парламента

Булфото, архив
share

ДПС ще даде път на младите надежди на партията, кат осе очаква трима лидери на младежките структури да оглавят листи. Това пък се счита за част от стратегията на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган за обновяване на партията, пише epicenter.bg.

Сезгин Мехмед, председател на националната младежка организация на ДПС, застава начело на листата в Хасково. В Търново кандидат-депутаският екип се оглавява от Мъстън Мъстънов, който е местният младежки водач на ДПС. В Бургас -  отново водач е младежкият лидер в района Севгин Али. В Търговище начело на листите пък е бившият младежки национален лидер Джейхан Ибрямов.

Кметове на ДПС в Турция преди изборите, мотивират изселниците ни да гласуват

В същото време ДПС ще заложи и на опитните си депутати, сред които Хасан Адемов, Велислава Кръстева, Ерджан Ебатин, Йордан Жонев и др. Председателят на партията Мустафа Карадайъ се готви да оглави листата в Кърджали и Шумен. В Кърджали пък след него ще бъде номинирана бившият зам.-образователен министър от Тройната коалиция Мукаддес Налбант, която има силни позиции в областта, предаде Родопо24.

Междувременно с интерес се очаква и решението дали Делян Пеевски отново ще е кандидат-депутат.

Водещи новини

Още новини