Калин Каменов в кв. „Дъбника”: За първи път от 30 години насам Враца ще има изцяло нов градски транспорт

share

„За първи път от 30 години насам Враца ще има изцяло нов градски транспорт. Община Враца подписа с Министерството на околната среда и водите договора по ОП „Околна среда” за близо 26 млн. лв. за закупуване на 9 нови тролейбуса и 13 нови електробуса”, съобщи кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов на среща с жители на ж.к. „Дъбника”.

Това е втората фаза от проекта за цялостно обновяване на градския транспорт на града, като вече са закупени 14 нови автобуса. Четири от тях са вече в града и са регистрирани, очаква се да бъдат пуснати в движение в скоро време.

На срещата бяха обсъдени и други от проблемите на града. Калин Каменов припомни, че в момента Община Враца изгражда отново приют за бездомни кучета, който ще реши до голяма степен проблема в града.

„Над 50 км. са новоасфалтираните улици във Враца за последните 4 години. Разбира се, има още много работа“, добави Каменов и акцентира върху необходимостта да бъдат насочени средства и усилия за тротоарната мрежа в града, което е една от основните задачи за следващия му управленски мандат. „Ако през последните 4 години сме ви убедили, че можем да вършим работа, подкрепете ни на изборите, за да продължим“, завърши Калин Каменов.
На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Христо Илиев, Цветомир Митков и Снежанка Каменова.

 

Водещи новини

Още новини