Жители на кв. „Кулата“ във Враца към Калин Каменов: Свършеното в последните 4 години е вашата визитна картичка

„Няма смисъл да идвате да ни агитирате по време на предизборната кампания, свършеното от екипа ви през последните 4 години е напълно достатъчно и видимо за всички“. С тези думи се обърна към Калин Каменов жител на кв. „Кулата“ във Враца.

Изцяло асфалтираните улици в квартала и строящите се в близост 2 нови завода са само част от темите, които бяха обсъдени на срещата.

„Не смятаме да спрем дотук. Имаме много проекти. Във Враца вече са първите 4 нови автобуса за градския транспорт, но имаме осигурено финансиране за малко над 26 млн. лв. по ОП „Околна среда” за закупуване на 9 нови тролейбуса и 13 нови електробуса“, заяви Калин Каменов.

По думите му предстои да бъде изградено изцяло ново енергийно ефективно осветление в града, а в управленската му програма са залегнали и обновяване на тротоарната мрежа в града, създаване на нови зони за отдих и система от велоалеи.

Калин Каменов беше придружен от кандидатите на ГЕРБ за общински съветници д-р Иво Ралчовски, д-р Наташка Велчовска, Маргарита Ангелова, д-р Димитър Пеев и Гроздан Темнишки.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет