Калин Каменов: Разкриването на нови работни места във Враца не е достатъчно – те трябва и да са добре платени

  • 17 октомври 2019 11:28

  • 217
  • 0
Калин Каменов: Разкриването на нови работни места във Враца не е достатъчно – те трябва и да са добре платени
© Пресцентър ГЕРБ

Продължават срещите на кандидат-кмета Калин Каменов и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници в предприятия и квартали във Враца. „Когато преди 4 години разговаряхме с вас, вие се съмнявахте дали ангажиментите ни могат да станат реалност. Това ни мотивира да работим още повече, за да докажем че Враца може да се развива“, коментира Калин Каменов. Той акцентира върху основните задачи, по които е работил екипът на ГЕРБ във Враца през изминалия мандат: над 50 км. новоасфалтирани улици, осигурено финансиране за цялостно обновяване на градския транспорт в града, осигуряването на 2 500 нови работни места в двата строящи се завода на МД Електроник и Теклас, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Преговорите с инвеститорите бяха трудни. От наша страна имаше две основни условия – екологично чисто производство и гарантиране на нормално заплащане. Само разкриване на нови работни места не е достатъчно в днешно време – те трябва и да са добре платени, за да могат врачани да си позволят всичко, не да разчитат на социални плащания“, добави Калин Каменов.

„Далеч съм от мисълта, че всичко е направено. Необходими са поне още 3 години работа със същите темпове, за да можем да се похвалим, че във Враца няма дупки и компрометирани участъци по пътната настилка. През следващите четири години ще отделяме ресурс и за тротоарите в града, защото Враца трябва да бъде и пешеходен град”, каза Калин Каменов.

Сред основните приоритети на ГЕРБ за следващия управленски мандат са преасфалтиране на булевардите "Илинден", "Европа" и "България“, изграждане на надлез, свързващ ж.к. "Металург" с Централната градска част.

Специално внимание ще бъде обърнато на уличното осветление, като има разработен проект на стойност 3 млн. лв. за подмяна на уличното осветление с енергоефективно.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
217 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини