Кандидат-кметът на ГЕРБ за район „Централен“ в Пловдив Георги Стаменов посрещна участниците в мото поход

ПП ГЕРБ
share

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ в Пловдив Георги Стаменов поздрави участниците в мото похода на клубовете на Зонта в България и Румъния.

Маратонът в чест на 100-годишнината на Зонта интернешънъл, най-влиятелната международна неправителствена организация за по-добър живот на жените и момичета в свят без насилие, пристигна снощи на площад „Съединение“.

„Приветствам Ви в един от най-старите живи градове на Европа и Европейска столица на културата през 2019 г. Знам, че в този динамичен свят не винаги е лесно да отстоявате каузата, която се бори за свободния избор и равноправието на жените“, обърна се към участниците Георги Стаменов.

Той им благодари затова, че допринасят за промяната на мисленето и разбиват остарелите догми и изрази надежда, че все повече хора ще ги последват.

„Уверен съм в успеха на благородната Ви мисия и съм готов да подкрепя всички Ваши инициативи, които ще помогнат за осъществяване на целите, които сте си поставили“, заключи кандидатът за кмет на район „Централен“.

Водещи новини

Още новини