Кандидатът за кмет на „Централен“ Георги Стаменов поздрави рождениците от Централния клуб на пенсионера в Пловдив

С усмивки и ръкопляскания възрастните хора от Централния клуб на пенсионера в Пловдив посрещнаха кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов. Той заедно с претендентите за общински съветници от партийната листа Иглика Казанджиева, Фиданка Кацарева, Александър Радев, Тони Каменова, Красимир Тодоров и Мария Ненчева бяха гости на тържеството по повод рождения ден на 41 души в Пенсионерския клуб на бул. „Васил Априлов“ № 100. Юбилей празнуваше и организаторът на клуба Росица Лекова, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Георги Стаменов поздрави лично всеки от рождениците и ги изненада с подаръци. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на пък сюрпризира възрастните хора с огромна шоколадова торта.

„Такива кметове като Георги Стаменов искаме – да ни обръщат достатъчно внимание и да решават всеки наш проблем в движение“, възхитено коментираха помежду си развълнувани пенсионерите.

"Благодаря Ви, че отново сме заедно на този празник. Желая Ви здраве и късмет и да се срещаме само по такива приятни поводи“, пожела кандидатът за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов.

На изборите на 27-ми октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината за кмет, районен кмет и общински съветници.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет