Кандидат-кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев уважи прегледа на самодейните състави при клубовете на пенсионера в града

ПП ГЕРБ
share

В Международния ден на възрастните хора, Деня на поезията и музиката, инж. Добромир Добрев уважи прегледа на самодейните състави при клубовете на пенсионера в Горна Оряховица. Кандидатът за кмет на Общината поздрави самодейците и разговаря с тях, заедно с кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ, съобщиха от партията.

„Вие сте поколението, което вложи ум и сърце в изграждането на нашия град, а ние сме поколението, което продължава да работи за него и да го развива“, обърна се към възрастните хора инж. Добрев.

В поздрава си към възрастните хора инж. Добромир Добрев изрази благодарността си към тях. Пожела им здраве и много радостни преживявания. Изрази своята признателност, уважение и преклонение към всички за стореното от тях, за това, че цял живот са градили настояще и бъдеще и са били пример за подражание.

Инж. Добромир Добрев поздрави своите съграждани – творци, завинаги пленени от изкуствата – поезия, музика, рисуване. Обърна се с най-светли пожелания към всички свои съграждани по повод големия християнски празник Покров Богородичен!

Водещи новини

Още новини