Кандидат за кмет на р-н ''Слатина'' от ГЕРБ/СДС: Обособихме 25 места за разходка и отдих за възрастните хора

  • 01 октомври 2019 17:10

  • 446
  • 0
Кандидат за кмет на р-н ''Слатина'' от ГЕРБ/СДС: Обособихме 25 места за разходка и отдих за възрастните хора
©

Кандидатът за кмет на район ''Слатина'' от ГЕРБ Наталия Стоянова се срещна с членове на районния пенсионерски клуб по повод Международния ден на възрастните хора. В разговора взеха участие и кандидатите за общински съветници Живка Новкова, Симеон Колев и Нина Чанева.

Наталия Стоянова подчерта, че в района са обособени 25 места за разходка и отдих, които възрастните хора използват активно.

,,По отношение на интеграцията им в градската среда има вече обособен асансьор в подлеза на хотел ''Плиска'' и предстои изграждане на нов асансьор в 22 ДКЦ'', добави Стоянова.

,,Организирахме гимнастика на открито, различни спортни инициативи, създадохме ''Сестрински пост'' където регулярно хората получаваха и продължават да получават здравни съвети, измервахме безплатно кръвното налягане и захарта и още различни дейности в посока грижа за възрастните'', отчете Наталия Стоянова.

Тя сподели, че ще продължи да следва тази политика и ще работи за подобряване на достъпността на средата в района за възрастните и трудноподвижните хора, а също така и ще продължи да организира различни инициативи.

,,Благодаря на народните представители Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и Борислав Борисов, които днес бяха с нас и ни запознаха със законодателните инициативи на парламента, които засягат възрастните хора'', каза още Наталия Стоянова.

Последвайте канала на

Novini.bg
446 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини