Цветан Цветанов: Направихме много за опазването на външната граница на ЕС (снимки)

ГЕРБ
share

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.- председател на партията Цветан Цветанов представи приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ в сектор „Сигурност“ по време на кръгла маса „Обществен ред и сигурност“, която се проведе в Монтана.

По време на форума беше засегната една от най-проблемните теми за региона – конвенционалната престъпност.

На дискусията присъстваха областният координатор на ГЕРБ и водач на листата на партията в Монтана Дилян Димитров, кандидати за народни представители, общински кметове, кметове на кметства, общински съветници, представители на НПО, работещи с лишени от свобода, адвокатската колегия, фирми от сектор "Сигурност" и граждани от региона.

"Направихме много за опазването на външната граница на ЕС и се справихме изключително адекватно с мигрантския поток. Благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов бяха отпуснати 320 милиона лева от ЕК“, припомни Цветан Цветанов.

По думите му, в следващ управленски мандат ГЕРБ предвижда редица мерки за засилване на превенцията сред младите хора, за да се справи с наркотичната зависимост.

„Със закона, който приехме в 43-тото Народно събрание, осигурихме повече жива сила по границата, за да може да има полицейски служител във всяко населено място“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Според Цветанов единствената работеща мярка за справяне с купуването на гласове е високата избирателна активност. „Трябва да изберем номер 11 в бюлетината на 26-ти март и да постигнем 11-та изборна победа на ГЕРБ – за реални решения за България“, призова присъстващите председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

 

Водещи новини

Още новини