Борисов събра министри и депутати, ГЕРБ се подготвя за изборите (снимки)

Фейсбук, Лиляна Павлова
share

Подготовката за изборите в ГЕРБ вече тече. Премиерът Бойко Борисов събра не само своите министри, но и депутатите си в централата. Това стана ясно от съобщение на бившия регионален министър Лиляна Павлова във фейсбук.

"Подготовката за изборите започна с пълна сила. С колегите обсъждаме приоритетите за новата ни управленска програма и стратегията за предсрочните парламентарни избори", обяви тя в социалната мрежа.

Снимка Фейсбук, Лиляна Павлова

На срещата присъстваха още Румяна Бъчварова, Теменужка Петкова, Зорница Русинова, Томислав Дончев и още няколко министри от правителството "Борисов" 2. Сред депутатите бяха Делян Добрев, Димитър Главчев, Десислава Атанасова и др.

Самият Добрев сподели, че ГЕРБ ще заложи на личните срещи с избирателите. По думите му партията ще се стреми да разгърне добрите практики, които е наложила досега.

"Вслушваме се в мнението както на партийните структури в страната, така и на гражданското общество. Чака ни много работа, но вярвам, че заедно ще успеем!", написа във фейсбук бившият вече депутат.

От срещата отсъстваше зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, който замина за молитвена закуска с президента Доналд Тръмп. В Чикаго той се срещна и с представители на българската общност.

Снимка Фейсбук, Лиляна Павлова

Водещи новини

Още новини