Цецка Цачева: Бих била всеотдайна като майка на този пост

share

Доверили сме се на срещата с гражданите, защото така посланията ни стигат пряко. На този принцип е изградена нашата кампания. Това каза кандидатът за президент Цецка Цачева от ГЕРБ в "Карай направо" на Нова телевизия.

„Бих била всеотдайна като майка на този пост, това имаше предвид премиера със шегата с майката на нацията“, коментира тя.

Цачева заяви, че не се възприема като компромисен вариант. „Аз съм човек, който има експертиза за този пост. Ще дам всичко от себе си, за да бъда победител. Ако има балотаж там ще се срещнем идейните опоненти. Вярвам, че ще победя“, уверена е тя.

„Когато се срещам с хората те искат от мен да направя така, че да върна децата им от чужбина. Трябва да се работи за икономически просперитет, за да имат перспективи. Президентът не може лично да го направи, но може да настоява за политически инициативи, с които живота да стане по-добър. Не съм обещавала невъзможни неща. Ние сме млада демокрацията и нещата стават по-бавно“, добави тя.

„Бих продължила всяка добра инициатива на президента, като "Българската Коледа", увери кандидатът на ГЕРБ.

„Ще бъда надпартийна. Въпреки, че човек не може да се отрече за една нощ от идейните си убеждения“, каза кандидат-президентът.

На въпрос кое е най-голямата ви слабост, Цачева бе категорична: „Синът ми“.


 

Водещи новини

Още новини