Бойко Борисов: Изборите в неделя ще бъдат между ГЕРБ и ДПС

Булфото
share

ГЕРБ и ДПС са двете партии, които се представиха най-добре на изборите, каза пред журналисти в Пловдив премиерът Бойко Борисов.

Много пъти съм казвал, че тези, на които им е изгодно, се опитват да спекулират с думите ми, но аз като спортист умея да ценя противника, каза Борисов и поясни, че в момента Ахмед Доган е единственият политик извън ГЕРБ, който определя какво се случва в държавата.

Факт е, че това, което каже Доган, на практика става и ние сега се мъчим за първи път да докажем, че и без неговите гласове може да бъде избран президент на тези избори. Ако успеем сега при тези 15% преднина, това означава, че всички след тях подред трябва да се изправят и да им целуват ръка.

След като излезе решението на ЦИК, ще се види, че недействителните бюлетини като процент в страната ще са толкова, колкото и в предишни избори, когато БСП управляваха, посочи премиерът.

Според него БСП сега създава една истерия, с която иска да покаже, че слабите изборни резултати, които имат, се дължат на някакви манипулации.

Водещи новини

Още новини