Цветанов: Няма да бутаме джамии

Булфото
share

На 30 октомври трябва да бием убедително в община Дулово, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов в Дулово пред граждани и симпатизанти.

Той подчерта, че за последните две седмици е за втори път в Дулово и тук е видял огромен заряд и визия за промяна в общината. Демокрацията е нещо силно и велико, а не раздаване на шамари и всеки един от нас трябва да се възползва от конституционното си право да гласува по съвест, каза Цветанов Цветанов.

В препълнената зала той призова хората да изберат ГЕРБ - партията, която е национално отговорна и защитава всички български граждани, независимо от тяхната етническа принадлежност. ПП ГЕРБ участва в тези избори със сериозен потенциал на български мюсюлмани, на българо-мохамедани и роми в много населени места, където това е преобладаващото население.

ПП ГЕРБ заложи на тази представителност, защото има свои представители във всички населени места без изключение и е национално отговорна, каза Цветан Цветанов. „ГЕРБ няма по никакъв повод да говори за притовопоставяне и етническо напрежение, което някои все още лансират в смесените райони”, каза Цветанов. Той призова хората да не се поддават на слухове за възродителен процес и бутане на джамии. „Това е безсилието и липсата на отговорно национално поведение на тези политици, което е факт 20 години", каза Цветанов.

Водещи новини

Още новини