Станишев: Кой е Бойко Борисов? Той е просто един слуга

Булфото
share

Доволен съм от това, което показват Ивайло Калфин и Стефан Данаилов по време на предизборната кампания.

Резултатите на социолозите също показват това, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на БСП Сергей Станишев.

"Усещам, че в страната нещо се случва от разговорите с хората. Назрява желанието у хората за протестен вот срещу правителството на ГЕРБ. Основните проблеми днес в България са бедността, безработицата и несигурността на хората", каза Станишев.

„Ясно е, че ще има балотаж между ГЕРБ и БСП. Разликата е, че Росен Плевнелиев ще изпълнява желанията на Бойко Борисов, а Ивайло Калфин и Стефан Данаилов участват в изборите с мисия към българите“, поясни лидерът на БСП.

Сергей Станишев съобщи, че десетки истории са му разказали гражданите за това как са ги заплашвали. Той разказа една история от Русенско. „Учителка ми се извини, че се е оттеглила от листата на БСП, защото са я заплашили, че ще я уволнят. Тези заплахи са отправени от местни феодали на ГЕРБ“, поясни той.

„Те се отнасят към нас като към стадо. Кой е министър – председателят? Той е слуга на хората, а не господар“, добави още червеният лидер.

Сергей Станишев разказа, че са му показали как точно с червен лак се оставя черта на бюлетината и по този начин тя автоматично става недействителна. Той поясни, че самата черта щяла да се слага при преброяване на бюлетините от дама от ГЕРБ с червен лак, когато е гласувано за БСП.

Въпреки манипулациите има реални шансове БСП да спечели изборите, каза още лидерът на социалистите.

Водещи новини

Още новини