Румен Овчаров: Ще търсим отговорност от грабителите на София

Булфото
share

По-малко от три седмици ни делят от президентските и местните избори.

За БСП обаче София е особено важна за местните избори, защото тя е подвластна на повече от 20-годишни десни експерименти, с една цел - силно желание за лично облагодетелстване, за сметка на гражданите на столицата. Това заяви на събранието на столичния партиен актив на БСП депутатът от левицата Румен Овчаров.

Овчаров подчерта, че София има нужда от промяна и тя може да дойде само от БСП. Председателят на ИБ на Софийския градски съвет на левицата представи кандидатите на за общински съветници пред столичния актив.

„Те са млади, красиви и компетентни. Те не са брокери, не търгуват с обществено влияние. Ще гласуваме само веднъж за тях, защото няма да има поправителен балотаж”, смята Овчаров.

По думите му, изборите в София винаги са били трудни на БСП, но левицата никога не е изневерявала на интересите на столичани.

„Ако БСП дойде на власт, ще бъде търсена отговорност за грабителите на средства”, заяви Овчаров. Той подчерта, че левицата предлага компетентен кандидат за кмет на София, завършил Московския университет. По думите му, този кандидат вече е показал, че промяната е възможна. „За БСП проблемите на София не са предизборна кампания, а последователна грижа”, каза още Румен Овчаров.

Водещи новини

Още новини