Пари, нафта и сребро крадоха в Димитровград

share

Двама шофьори на товарен автомобил са задържани за източване на гориво, съобщиха от полицията. Вчера около 05,30 часа на улица "Панорамен път" в Димитровград в момента на източване на 60 литра дизел от шофирания от тях товарен автомобил "Мерцедес" са задържани двамата - на 26 и 24 години от Хасково.

Колата е собственост на хасковско ЕООД. В димитровградския арест за подобно престъпление е и 40-годишен димитровградчанин. Местните криминалисти са установили, че мъжът е извършител на 2 кражби от частни домове в Димитровград. При едната от тях е откраднат лаптоп на стойност около 1000 лева, а при другата - алкохол. Мъжът, познат на органите на реда е с полицейска мярка "задържане".

Междувременно кражба на пари е станала тази нощ от гараж в Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в гаража на улица "М.Тодорова", собственост на 79-годишен мъж, след счупване на стъклото на прозореца. Оттам крадецът е откраднал метална кутия с 600 лева.

За още една кражба на тяхна територия съобщават димитровградските полицаи. Тя е на 500 грама сребърни накити, откраднати от апартамент на улица "Ст.Стамболов", където е проникнато чрез натиск на входната врата. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

Водещи новини

Още новини