Новолуние в знак Лъв

  • 04 август 2024 11:53

  • 1771
  • 0
Новолуние в знак Лъв
©

Предстои ни важно астрологично събитие, а именно Новолунието, което ще настъпи в 14:13 ч. в огнения знак Лъв. Новолунието означава, че през следващите две седмици обръщаме нова страница в живота. Това астрологично събитие ще засегне най-силно Лъвовете, Стрелците и Овните, но също и въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей.

Новолунието бележи началото на нов лунен цикъл, символизиращ ново начало и засаждане на нови семена за бъдещето. Когато Новолунието е в Лъв, фокусът е върху себеизразяването, креативността, любовта и лидерството. 

Новолунието в Лъв носи вибрации на изобилие, радост и креативност, силна енергия, ентусиазъм. Лъвът е огнен знак, известен със своята смелост, самочувствие и желание за внимание. Когато Новолунието е в Лъв, се отваря възможност за нови начала в области, свързани със самочувствие, креативност и изразяване на лична сила. Това е идеално време за започване на творчески проекти, било то изкуство, писане, дизайн или друга област, в която можете да изразите своята уникалност и талант. Подходящо време да поемем рискове, да следваме страстта си и да покажем вътрешната си автентичност.

Лъвовете обичат забавленията по природа, тъй като те управляват сърдечните въпроси, като любов, романтика и страст, и тъй като настоящият сезон на Лъвовете ни свързва с нашето вътрешно дете, всичко е още по-игриво. Дори в сериозните неща!

Лъвът управлява сърцето, символизирайки любовта и щедростта. Използвайте това Новолуние, за да укрепите важните взаимоотношения в живота си. Изразете чувствата си и покажете признателност към близките си. Това е отлично време за разрешаване на конфликти и внасяне на повече хармония в отношенията ви. Хората ще бъдат по-склонни да изразяват емоции и да показват обич. Благоприятно е за започване на нови любовни връзки или за разпалване на страстта в съществуващите връзки. Юпитер, която е планетата на изобилието и експанзията ще бъде най-активна по това време. Заедно с енергията на новолунието в Лъв, това ще ни насърчи да внесем повече от нашата сърдечна енергия в света. За да се възползвате наистина максимално от тази енергия, фокусирайте вниманието си върху сърцето си. Слушайте сърцето си, слушайте какво ви нашепва.

През август много двойки могат да изразят желанието си за дете, а много, които са се разделили през изминалия период, могат да осъзнаят, че просто имат нужда от почивка и работа върху помирението. Просто, сякаш имат нужда от някаква почивка и формиране на общи цели, които да ги сближат отново в бъдеще.

Новолунието е повлияно от няколко значими астрологични аспекта:

Секстил с Марс и Юпитер: Подобрява способността ни да общуваме ясно и убедително. Отлично време е да изразим идеите си и да вземем важни решения, свързани с творчески или лични проекти.

Тригон Хирон в Овен: Дава ни възможност да излекуваме емоционални рани, свързани със себеизразяването и да възвърнем увереността в собствените си способности.

Квадратура на Юпитер със Сатурн: Това може да доведе до предизвикателства под формата на външни или самоналожени ограничения, но също така и възможности да разширим границите си и да направим иновации в сферата на интересите си.

Ритуалите при новолуние са мощни методи за съгласуване на нашите намерения с космическата енергия. Ето няколко предложения за овладяване на енергията на Новолунието в Лъв:

Дневник на намеренията: Запишете целите и мечтите си за следващите шест месеца.

Творческа медитация: Използвайте въображението си, за да визуализирате как би изглеждал идеалният ви живот.

Изразете своята креативност чрез изкуство, музика или танц, използвайте въображението си.

Огнен ритуал: запалете свещ. Визуализирайте как препятствията и съмненията изгарят, оставяйки ви с подновена енергия и решителност.

Новолунието в Лъв може да се разглежда като време, когато сме призовани да се свържем с тези символични аспекти на Лъв – да прегърнем вътрешната си сила, да поемем лидерски роли и да се покажем със смелост и решителност. Поддържайте пламъка на вашата цел, страст и любов в себе си и знайте, че той е достатъчно ярък и мощен, за да ви води през всичко, което идва.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1771 0

Водещи новини