Борисов: Мая Манолова хвана българите за шарани (видео+снимки)

Пресцентър ГЕРБ
share

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, придружен от зам.-председателя на ПГ на партията Красимир Велчев, гласува днес около 13.00 ч днес в 78 СОУ "Христо Смирненски" в Банкя, предаде репортер на Novini.bg.

След като пусна своя вот той уточни пред журналисти, че е упражнил правото си на префенциален вот. Борисов каза, че е направил правилен избор на водач на листата на партията. "Вижте какво училище има в Банкя - красота", заяви лидерът на ГЕРБ.

Право на всеки български гражданин е да даде своя глас, подчерта Борисов. По думите му обаче това са най-опорочените избори, особено в ромските махали - най-вече в пловдивския квартал "Столипиново", както и в миньорските градчета и села. За първи път от 100 години беше разрешен риболовът от петък. Минах покрай езерото в Суходол - пълно е с рибари. Мая Манолова хвана българите за шарани, заяви Бойко Борисов.

По думите му на миналите избори покрай аферата "Костинброд" вината е била хвърлена изцяло върху ГЕРБ, а сега никой не разследва левицата за изборни нарушения за разкритията за контролиран в вот в мините в Бобов дол.

Борисов още веднъж подчерта, че докато не станат окончателно ясни изборните резултати, ГЕРБ няма да дава пресконференция.

Според лидера на ГЕРБ към този момент избирателната активност е слаба.

Водещи новини

Още новини