Волен: Няма никакъв шанс да се коалираме с ГЕРБ

share

Резултатите са такива, каквито са били през цялото време на кампанията. Те не са по-различни от прогнозите на социолозите. Благодаря на хората, които подкрепиха "Атака", защото те знаят кой представлява национализма у нас. Тези, които работиха срещу "Атака" през последните 3-4 години направиха така, че ДПС да са трета политическа сила. Това каза на  влизане в НДК лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Няма как "Атака" да подкрепи ГЕРБ. Няма как това да се случи при положение, че те са ни удряли лошо и са постъпили подло спрямо парламентарната ни група, допълни той.

В момента имаме само социологически прогнози. Изборите са демократичен инструмент, но не може да се провеждат избори до дупка, не е полезно. Трябва да се направи необходимото. Ние ще се остена, който ще ръчка следващото правителство. Трябват промени в порочната здравна система, връщане на печелившите сектори в нашите ръце, ако не се направят стъпки в тази посока, то хората пак ще са недоволни, категоричен е националистът.

Не ме питайте дали ще подкрепя някоя партия, не, ние не подкрепяме партии. Ако някой управляващ вземе лиценза на ЧЕЗ, ако върне златодобива в български ръце, ако повиши доходите, защо да не ги подкрепя. Това са нашите искания. Имам готовност да преговарям, ако някой има решителност да направи полезните неща за страната, заяви Сидеров.

Трябва да се види какво точно правителство може да се излъчи от другите политически сили. Ние искаме ясни и точни промени. При нас програмните намерения са ясни, те са изчистени до крайност, другите политически сили трябва да отговарят на въпросите на хората. Ние сме за излизане на колонялното робство, те трябва да се докажат, заяви още той.

Водещи новини

Още новини