Иван Костов срещу Бойко Борисов в Пловдив на изборите

Булфото
share

Иван Костов, Екатерина Михайлова и Иван Иванов водят по две  листи на коалиция "ДСБ-БДФ", съобщава на сайта си "тъмносинята  централа". Утре водачите на листи ще бъдат обявени официално при  откриването на кампанията на съюза.

Председателят на предизборния щаб на ДСБ Веселин Методиев е  пръв в Бургас, във Варна водач е заместник-председателят на  "тъмносинята" партия Радан Кънев. Илко Семерджиев ще води листата на коалицията в МИР  Благоевград.

Във Велико Търново срещу председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се изправи д-р Мавроди Калейнски. Асен Агов ще оглави листата на съюза във Враца, а в Ловеч - пръв е Калин Янакиев.

Бившият директор на НРС Атанас Атанасов е водач в Пазарджик, Петър Москов - в Русе. В Пловдив-град лидерът на ДСБ Иван Костов ще се изправи срещу  председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и Стефан Данаилов от  "Коалиция за България. Костов ще води и в 23МИР София-град.

По две листи ще водят и Екатерина Михайлова/ 25 МИР-София-град, Шумен/ и Иван Иванов /24 МИР София-град и Стара Загора/. В 26 МИР София-област е определен Веселин Запрянов . Евгени  Чачев е в 31 МИР Ямбол.

В Търговище е Христо Христов, в Хасково - Деница Сачева. Водач на листата в Габрово е Борис Станимиров, в Плевен -  Георги Караджов. В Пловдив-област начело на листата на ДСБ-БДФ е Георги Иванов.

Момчил Станков е пръв във Видин. Водач в Кърдажли коалицията е утвърдила Мухарем Мехмедов Росица Рачева ще се състезава в Монтана с Искра Фидосова/ГЕРБ/. В Плевен Георги Караджов ще застане срещу председателя на  41-то Народно събрание Цецка Цачева /ГЕРБ/.

Кюстендилската листа на ДСБ-БДФ е оглавявана от Иван Пипонов. Перник - Валентин Павлов. В Силистра е Неделчо Жейнов, в Сливен - Димитър Сяров, в  Смолян - Зарко Маринов, Разград - Теодор Ролев.

Водещи новини

Още новини