Слави Бинев: Дано гражданите да не бъдат отново излъгани от назначени опозиционери

share

Днес коалиция „ГОРДа България” внесе в Централната избирателна комисия документите за регистрация за участие в парламентарните избори на 12 май.

Коалицията е учредена от ПП „Гражданско Обединение за Реална Демокрация (ГОРД)”, ПП „СПС Защита”, ПП „Свободен народ”, ПП „ОБТ български лейбъристи”, като „ГОРДа България” се представлява от Слави Бинев и Явор Джиджев.

При внасянето на документите присъстваха Слави Бинев, Явор Джиджев, Веска Волева - председател на ПП „ОБТ български
лейбъристи”, Атанас Захариев от ПП „СПС Защита”, адв. Цветелина Чендова от ПП „Свободен народ” и други представители на коалициите, зам.-председателят на „ГОРД” Поли Карастянова и председателят на младежката организация Станислав Недков – Стъки.

Пред журналистите Слави Бинев сподели, че дълбоко се надява гражданите да не бъдат отново излъгани от назначени опозиционери и се надява коалицията „ГОРДа България, която е автентичната опозиция в България, както и гражданските сдружения, които са включени в нея, да успеят да се справят с ГЕРБ и със 60-те им резервни партии, чиято единствена цел е да утвърдят политически активното гражданство, посочват от партията.

Водещи новини

Още новини