Собственик на заведение в Слънчев бряг: Кой ще поеме отговорност за акцията на Валери Симеонов? (вид

Нова телевизия
share

С нищо не сме провокирали вицепремиера. Ние работим от 10 години и сме на 100% законни, до момента нямаме нито един съставен акт. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Веселин Борисов, собственик на "Бедрум", по повод среднощните акции на вицепремиера Валери Симеонов в заведения в Слънчев бряг.

Нарушаването на нощната тишина е едно много абстрактно понятие. Не това е проблемът. Беше ни заявено, че нямаме право да работим след 00.00 часа, което по никакъв начин не е правно издържано. Ще докажем в съда, че имаме право да работим след полунощ, но след това ще попитаме кой ще поеме отговорност за тази акция и за загубите ни, които съвсем не са малки, посочи Борисов.

Според представител на другото заведение, обект на акция – "Оксижен" институциите е трябвало да излязат през пролетта и да кажат, че политиката в туризма се променя, ще се търси тишина, за да се избегне сегашната ескалация на напрежение.

Някой с всички сили се стреми да изгони и малкото хора, които са избрали да оставят парите си в българската икономика и ги подтиква да оставят, заяви председателят на Съюза на собствениците - Слънчев бряг Елена Иванова. По-малко същественото се извежда пред същественото - ние имаме например огромни проблеми с инфраструктурата, добави тя.

Водещи новини

Още новини