Банско отново на пътя!

Булфото
share

Банско няма да се откаже! Отново сме на пътя! Дискусиите и пресконференциите продължават, а конкретни стъпки... няма! Както с много други неща в България, ситуацията е „кучето лае, керванът си върви“...Развитието на ски зона Банско очевидно е трън в очите на определени групировки, криещи се зад демагогски лозунги и директни лъжи. Това се казва в позиция на Инициативния комитет за развитие на ски зона Банско, изпратена до медиите.

Според тях само принципно решение на правителството може да реши такъв казус – но не с декларации и „позитивни намерения“, а с реални стъпки.

Те призовават да се отворят вратите пред просперитета на Банско и целия регион.

Стига бюрокрация и празни обещания! Още 10 години ли трябва да чакаме?! Ще блокираме магистрала Е-79 при Симитли, за да демонстрираме отново, че няма да се откажем от нещо, което е полезно и перспективно както за региона на Пирин, така и за цялостния имидж на българския зимен туризъм, се казва в изразената позиция.

Безкрайното протакане на въпроса и оглушките на институциите ни принуждават да преминем към такива крайни мерки.

Според организаторите на протеста, който се очаква да се проведе утре - 17 февруари,  в 17.30 ч. на магистрала Е-79 при Симитли, безкрайното протакане на въпроса и оглушките на институциите ги принуждават да преминат към такива крайни мерки.

Водещи новини

Още новини