Българските вина VERANO AZUR, PIXELS и F2F на международно изложение в Китай

share

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова посети българския щанд на New Bloom Winery в рамките на Международното изложение за вносни стоки в Китай.

Специален акцент при откриването на престижното събитие бяха българските вина VERANO AZUR, PIXELS и F2F на родната изба, позиционирана в Тракийската низина. Форумът се провежда в Шанхай и привлича политици от цял свят, както и представители на 3000 компании от над 150 страни. Те опитаха както добре познатите Каберне Совиньон, Каберне Фран, Мерло, Сира, Шардоне, Совиньон Блан, така и нетрадиционните за страната европейски сортове Дорнфелдер, Регент и Глера, които се произвеждат от New Bloom Winery в гр. Съединение.

Участници във форума бяха още френският президент Еманюел Макрон, премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис и премиерът на Сърбия Ана Бърнабич. С множеството си престижни награди и отличия, с богатите вкусове на качествените съвременни вина, New Bloom Winery покорява света и продължава да налага безупречния имидж на плодородния български тероар.

Водещи новини

Още новини