Резиденшъл Парк София - различният комплекс, където можеш да живееш по - добре

share

През последните няколко години, комплексите от затворен тип се радват на засилен интерес от страна на търсещите жилище.

Повечето проекти от този тип предлагат различни удобства и чудесни условия за живеене. Ако към тях добавим и приятно място за отдих сред природата, комфортно работно място и възможности за пазаруване, получаваме едно наистина уникално място за живот. Именно такова е Резиденшъл Парк София - първият по рода си жилищен проект от затворен тип, който въплъщава идеята за „град в града”. Тук хората могат да живеят, работят, почиват, пазаруват и спортуват на едно място. В комплекса е обмислен всеки един детайл – от кварталното планиране, местоположението и допълнителните услуги, до изграждането и поддържането на една модерна и функционална инфраструктура в хармония с природата и среда, която да работи за комфорта на своите обитатели.

Едно от най-големите предимства на Резиденшъл Парк София e стратегическото му местоположение и добрата инфраструктура. Комплексът се намира в подножието на Витоша , в южната част на София, и същевременно в непосредствена близост до важни пътни артерии, като като „Околовръстен път”, „Бистришко шосе” и бул. „Ал. Малинов”, и утвърдени топ-бизнес локации като Резиденшъл Парк София. Цялостно изградената вътрешнокомплексна и външна инфраструктура обслужва пряко както комплекса, така и офисните и търговски обекти, разположени в съседство. Комплексът е само на 3 минути път с кола от IKEA, Кино Арена, на 5 минути от кабинков лифт Симеоново и Бистрица, на 10 минути от спирката на метрото и на 15-20 минути от центъра.

Спокойствието, уютът и редът в Резиденшъл Парк София са ежедневие. Сигурната среда за децата, площадките за игра, алеите, по които може да се разходиш и да караш колело без да се притесняваш от прелитащи коли – всичко това е напълно възможно. Тук можеш да спортуваш на воля – да плуваш в басейна, да играеш футбол с приятели и съседи на игрището; да пиеш кафе с приятел, да се усмихнеш на живота и да намериш спокойствие от шума на града и забързаното ежедневие. Почивката и забавлението са гарантирани, както за малки, така и за големи.

Тук можеш да поканиш приятели на барбекю, да играеш на воля с децата, да намериш спокойствие от шума на града и забързаното ежедневие. И има къде - комплексът се отличава от останалата част на столицата със своите обширни зелени площи. Съгласно градоустройствения план на квартала, сградите в комплекса заемат само 20% от неговата площ. Останалото пространство е отредено за детски площадки, улици, подредени алеи, зелени площи и градини, с чудесна гледка към планината и града.
Търговската зона е друго предимство на комплекса.

Около просторния площад е разположен спортен център, който предлага плувен басейн, баскетболно игрище, фитнес зала и СПА-зона. Живущите могат да се възползват и от целодневната детска градина, пощенска станция и офиси. В комплекса са предвидени и супермаркет, аптека-дрогерия, ресторанти и кафенета. Професионалните услуги по охрана, управление и поддръжка пък гарантират чистота, сигурност, богато озеленяване и безупречно функциониране на целия комплекс.

Водещи новини

Още новини