Under Armour каца в Лондон за лансирането на своята "Unstoppable" гама спортни облекла

share

Елитни спортисти и фешън икони, като Антъни Джошуа, Маро Итодже, Еди Нкетия и Емили Фокс обсъждат какво ги кара да се чувстват неудържими извън терена

Under Armour беше домакин на завладяващо представяне на новата си колекция в емблематично място в Лондон, събирайки някои от техните най – ориентирани към стила лондонски спортисти, включително Антъни Джошуа (двукратен шампион по бокс в тежка категория), Маро Итодже (професионален ръгби играч – Saracens) Еди Нкетия (ФК Кристъл Палас), Емили Фокс (ФК Арсенал и САЩ) и Ерика Лемпек (UA Next).

В непрекъснато развиващия се свят на спортните облекла Under Armour постоянно се позиционира в челните редици на иновации и мода. Сред забележителните предложения е колекцията „Unstoppable“, предназначена за тези, които изискват високи характеристики и качество, без да жертват комфорт или стил.

Относно Unstoppable Collection

Колекцията „Unstoppable“ е повече от просто линия облекла - тя въплъщава философия на устойчивост и решителност. Проектирана както за тренировки, така и за ежедневно носене, тази колекция се фокусира върху предоставянето на гъвкавост, издръжливост и комфорт. Всяко част от дрехата е проектирана да издържи суровостта на активния начин на живот, което ви позволява да надскочите границите си във всяка една заобикаляща среда – на терена, тренировка или ежедневие.

Основни характеристики на Unstoppable Collection

• Тъкани с висока производителност.

Колекцията „Unstoppable“ използва съвременни материали, които отвеждат влагата/потта, регулират температурата и подобряват „дишането“ на дрехата. Тези тъкани ви помагат да регулирате температурата си и да останете сухи по време на интензивни тренировки, което ги прави идеални за дейности както на закрито, така и на открито.

• Издръжлива конструкция.

Проектирана да издържа на най-тежките условия, колекцията включва подсилени шевове и здрави материали. Независимо дали ходите на фитнес или се занимавате с приключения на открито, тези облекла са създадени да издържат.

• Функционален дизайн.

Всеки продукт е внимателно проектиран с мисъл за функционалност. Джобове с цип за сигурно съхранение и регулируеми подгъви за персонализирано прилягане гарантират, че можете да се съсредоточите върху представянето си без разсейване.

• Стилна естетика.

Стилът среща функционалността. С модерен, елегантен дизайн и разнообразие от цветове, тези болека безпроблемно преминават от тренировки към ежедневни излизания. Ще изглеждате също толкова добре на улицата, колкото и във фитнеса.

Колекция „Unstoppable“ е посветена на широка публика, от елитни спортисти до „уикенд войни“. Ако сте човек, който цени представянето и стила, тази колекция има нещо за вас. Независимо дали вдигате тежести, отивате да бягате или просто търсите удобно ежедневно облекло, тези облекла са предназначени да поддържат вашия активен начин на живот.

В заключение, колекция „Unstoppableна“ на Under Armour е израз на отдадеността на марката към качеството, иновациите и модата. Независимо дали правите тежка тренировка или се наслаждавате на непринуден ден, тези облекла ви осигуряват перфектната комбинация от производителност и естетика. Подобрете своя спортен гардероб и изпитайте силата да бъдете наистина неудържими.

Готови ли сте да се пренесете на следващото ниво? Разгледайте Unstoppable Collection сега на www.underarmour.bg, нищо не може да ви спре!

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини