А1 стартира предварителните поръчки на Samsung Galaxy Watch7 и Samsung Galaxy Watch Ultra

share

 Първите 120, които закупят смарт часовник от серията, ще получат допълнителна каишка.

Новите модели предлагат множество функционалности за следене на здравето и спортните постижения.

Устройствата могат да бъдат закупени в брой или на изплащане с план от А1.

Най-новата серия смарт часовници от Samsung – Samsung Galaxy Watch7 и Samsung Galaxy Watch Ultra вече могат бъдат поръчани предварително от А1. По време на кампанията, първите 120 закупили смарт часовник от серията ще получат допълнителна каишка. Кампанията е активна до 23 юли включително.

Новите модели на Samsung се предлагат в различни разновидности и размери.

Флагманът Samsung Galaxy Watch Ultra е първият подобен модел в селекцията смартчасовници на компанията. Той притежава 1,47-инчов дисплей с покритие от сапфирен кристал за по-голяма защита от счупване и одраскване, а батерията му е с капацитет от 590 mAh, за да сте сигурни, че ще отчете постиженията ви по време на всяка тренировка. Моделът поддържа множество спортни режими, както и следене на здравни показатели като телесна температура, качество на съня и съдържание на кислород в кръвта. Устройството е оборудвано с титаниева рамка клас 4 и водоустойчивост 10ATM, които осигуряват изключителна издръжливост. Освен това Galaxy Watch Ultra продължава да работи безупречно дори при температури до 55°C, както и надморска височина до 9000 м., така че ще бъде до вас във всички предизвикателства като плуване в океана или колоездене в екстремни условия.

Samsung Galaxy Watch Ultra може да бъде закупен от А1 на цена от 1019,99 лева в брой или 44,98 лева на месец на лизинг с план Unlimited Ultra. Първите поръчали ще получат устройството с допълнителна каишка в сив цвят.

Седмата серия смартчасовници на технологичния гигант се предлага в два размера – Samsung Galaxy Watch7 40mm и Samsung Galaxy Watch7 44mm. Корпусите им са изработени от алуминий, а дисплеите в размери от 1,31 и 1,47 инча са защитени със стъкло от сапфирен кристал. Двата модела са с процесор Exynos W1000 и притежават батерия с капацитет от 300 mAh за по-малкия модел и 425 mAh за по-големия. Умните часовници измерват телесна температура, кръвно налягане, сърдечен пулс и много други показатели, а с над 90-те спортни режима можете да бъдете сигурни, че ще успеете да проследите спортните си постижения.

Samsung Galaxy Watch7 40mm може да бъде поръчан предварително от А1 на цена от 539,99 лева в брой или 23,98 лева на месец на лизинг с план Unlimited Ultra и допълнителна каишка в бледорозов цвят. Samsung Galaxy Watch7 44mm е достъпен за предварителни поръчки за 589,99 лева в брой или 25,98 лева на лизинг със същия план и допълнителна каишка в морскосин цвят за най-нетърпеливите клиенти.

До 23 юли включително можете да поръчате предварително новите модели смартчасовници Samsung Galaxy Watch Ultra и Watch7 с допълнителна каишка онлайн на A1.bg.

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини