С наближаването на новогодишните празници все по-актуален става въпросът с избор на мястото, на което ще изпратим старата и ще посрещнем новата година. За столичани и гостите на столицата хотел Хилтън предлага да превърне новогодишната нощ в кулинарен празник. Неустоима празнична вечеря, подготвена от шеф Андре Токев и неговия екип привлича както любителите на екзотичната кухня, така почитателите на гурме културата.
Прекрасните условия за посрещането на Нова година в най-стилния столичен хотел гарантират забавления за всички, като специално внимание е отделено за децата. За тях са осигурени специални кътове за забавления и аниматори.
Посетителите на хотела могат да избират между празнична новогодишна вечеря в основния ресторант „Сезони“ и парти обстановка в бар „Артистс“. Независимо от избора обаче приятното изкарване и тържественото посрещане на Новата 2016-та година са гарантирани.
Кулинарните изненади, които домакините от Хилтън заедно с Андре Токев са подбрали включват салата от октопод, скариди с артишок, консоме от фазан, мидено къри и говеждо месо в канела. Осигурено е и разнообразие от салати, антипасти и морски дарове, специално подбрани колбаси и сирена. Десертите също са доста примамливи: нуга мус с ябълки калвадос, пунш от екзотични плодове, крем брюле с аромат от лимонова трева и супа от пъпеш с перли от папая.
Доброто настроение и положителни емоции са гарантирани от диджей лаундж парти, включващо и традиционното българско хоро в полунощ.