Николай Бареков: Не съм обърнал палачинката (видео)

Булфото
share

Ние сме най-гледаната телевизия в момента. Рейтингите го показват. В събота най гледането предаване е било моето гостуване, похвали се шефът на TV7 Николай Бареков.

Той коментира прекратяването на договора с Люба Кулезич. Истината за Люба Кулезич е една. С нея имахме разговори за продължаване или непродължаване на договора й. Водихме преговори за нови финансови параметри. Истината е, че предаването на Кулезич беше гледано. В неделя в предаването й беше представена само гледната точка на управляващите, което е липса на журналистическа етика, каза още Бареков. Лично по моя молба бяха включени протестиращи, но се получиха нескопосани диалози. Цветан Цветанов, който беше гост, се изпокара с хората, което не беше в негова услуга. За три часа предаване нямаше гледната точка на протестиращите. В предаването беше показана само мнението на управляващите, категоричен беше Бареков.

Няма как, когато на улиците има майки с деца, нормални и интелигентни хора, ти да излезеш да кажеш, че това са мутрите на Алексей Петров. В България няма руска или американска енергийна мафия. Тук има българска енергийна мафия, разкри позицията си той. Нямам нищо лично към г-жа Кулезич. Просто в предаването й липсваше баланс. Мога да кажа на г-жа Кулзич, че не съм обърнал палачинката. Обръщане на палачинката е когато до вчера си подкрепял Бойко Борисов, а днес подкрепяш Сергей Станишев. Ние в телевизията решихме да ограничим мненията на политиците и да дадем думата на протестиращите. Ние опазихме хората с камерите на TV7. Благодарение на нашите репортажи властта си отиде. Единствени ние показахме боят над невинни хора от полицията, похвали се Бареков.

Той коментира и желанието на кмета на Варна да го съди. Кирил Йорданов е 14 години във властта и мина през всички партии. Той направи голям шлем-СДС, БСП, НДСВ и ГЕРБ. Хората за това го мразят и искат оставката му. Нашето разследване показва, че той се финансира от три места-от майка си, от баща си и от жена си. Само за 2012 г. двете му деца, които учат в Швейцария са си платили таксите, през фирма на жена му, в размер на 250 000 лева. Очаквайте скоро нашите разследвания по случая, завърши Бареков.

Водещи новини

Още новини