Левон Хампарцумян: Няма как да бъдем успешни като бизнес, без да бъдем успешни помежду си

Булфото, архив
share

Това, което наричаме корпоративна социална отговорност, то е било важно и преди пандемията. Но пандемията, която създава напрежение в икономиката, в обществото, в личния и корпоративен живот, разбира се, накара всички първо да се опитат да си купят време, след това да се огледат и да видят какво могат да направят, за да може да се мине по-лесно през този кризисен период. И по един по-достоен и организиран начин да се мине през пандемията и след това през възстановяването, което така или иначе ще дойде. Това смята банкерът Левон Хампарцумян.

"Няма как да бъдем успешни като бизнес, без да бъдем успешни в отношенията по между си и към колегите си, към конкурентите си и към обществото. Една кризисна ситуация по принцип прави общество и хората по-солидарни", заяви той пред БНР.

Иван Гешев и председателят на АИКБ Васил Велев подписаха Меморандум за сътрудничество

"Чувството за взаимопомощ, начинът, по който се вглеждаме в околната среда, защото може би имаме и повече време за това, по-малко се пътува. Виждаме какво е около нас и искаме то да бъде по-добро. Така, че естествената солидарност и човешка съпричастност са неща, които до голяма степен се предизвикват и от кризисната ситуация. Още повече, че имаше няколко месеца, в които не знаехме какво представлява този вирус, каква ще бъде тази пандемия. Тогава всички си купувахме време, после нещата започнаха да се организират", обясни още той.

Водещи новини

Още новини