Новата Toyota Verso - осмият член на семейството (Тест)

share

Има хора, които сменят сензор на дроселна клапа без да знаят какво означава това, още повече къде се намира. Разбира се, въпросните не го правят собственоръчно, а отиват в сервиз.

Също така същите тези си купуват коли, избират ги...най-вече по цвета. Да, може да става дума дори за мъже. Сега, въпросът е как да препоръчаш на някого кола, когато той няма и не иска да им представа как тя работи и с какво е по-добра от останалите?

Не можеш да им помогнеш. Тези хора боравят с популярни изрази: "съседът вика, че Ford се чупи, че Volvo-то ще ме надживее, а оня отсреща е с BMW - страшен простак". Надеждна ли е, привлича ли ненужно внимание и заслужава ли си парите? Пълни глупости - това са прибързани изводи, уповаващи се на грешните разбирания на загубени хора. Повече от тях обаче ще ви кажат, че Toyota са здрави, без изобщо да са карали или дори да са се возили в японски коли. Така че хващаме една голяма семейна Toyota и проверяваме дали е вярно - надеждна ли е, привлича ли ненужно внимание и заслужава ли си парите.

Още можете да прочетете тук.

Водещи новини

Още новини