Врачките на изпит пред здравното министерство

  • 10 септември 2012 07:52

  • 546
  • 0
Врачките на изпит пред здравното министерство
©

Трябва да се регламентира алтернативната медицина, а с промените се пречи. Това заяви пред БТВ зам-председателят на Съюза на алтернативните лечители Стоян Кочев.

Необходимо е всеки да доказва способностите си, преди да вземе сертификат, за да работи. Медицински дейности в здравното министерство пречи за регламентиране на дейността, а те създават хаоса и на практика подпомагат шарлатаните.

Директорът на дирекция „Медицински дейности“ Ивелина Георгиева обаче отхвърли тези обвинения. Здравното министерство стои зад идеята да се регламентира дейността и съвсем скоро проектозакон ще бъде внесен в парламента. Ще бъдат създадени правила, по които ще се доказват екстрасензорните способности, както и в дейности, които се научават с обучение като акупунктура и хомеопатия. Законът регламентира дейностите, които влияят положително върху човешкото тяло, уточни Георгиева.

В студиото беше и ясновидката Звездна, която нашумя като съветник в Тройната коалиция. Съжалявам, че влязох в МТСП след като завърших клинична психология в Москва, заяви гадателката Звездна. Бизнесмените им е по-лесно да си дават парите за всичко, но не и да изградят духовен център. Аз съм се доказала като ясновидец, познала съм всички президенти, премиери и дори земетресението в Перник, недоволства ясновидката.

Последвайте канала на

Novini.bg
546 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини