Стефан Константинов: Не се чувствам сам срещу управляващото мнозинство

  • 24 януари 2012 08:34

  • 564
  • 0
Стефан Константинов: Не се чувствам сам срещу управляващото мнозинство
©

Цяла година опозицията ми задава въпроса - какво се прави с общинските болници и когато ние предлагаме закон, с който да съхраним здравната мрежа, от опозицията гласуваха „против". Аз съм разочарован от това. Това каза в интервю за предаването „Денят започва" по БНТ министърът на здравеопазването Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование.

Той заяви, че е абсолютно безумно твърдение е, че със здравната карта ще се закрият болници. „Целта е да се разви болничната помощ на местата, където няма такава.

„Отварянето на една нова болница, освен че гълта много ресурс, също и привлича медицински работници от други заведения, а те са дефицит в България в момента", каза Константинов.

„Не се чувствам сам срещу управляващото мнозинство", категоричен бе министърът на здравеопазването. „Зад мен стои правителството, народни представители", поясни Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование.

 Той съобщи, че болниците, които са в системата на Министерство на здравеопазването не продължават да задлъжняват.”

Последвайте канала на

Борислава Борисова
564 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини