100 евро за линейка по Черноморието

  • 15 юли 2011 06:17

  • 809
  • 0
100 евро за линейка по Черноморието
© Булфото

Във фокуса на вниманието са само чуждите туристи, които пристигат у нас, подплатени с тлъсти медицински застраховки.

Веднага щом се чуе, че някъде някой е пострадал, всички частни клиники в Слънчев бряг са на бойна нога, за да отнесат пациента.

Понякога се случват грозни засечки между два екипа на различни клиники, между които даже се разменят и обидни реплики, тъй като викането на линейка на чужденците им излиза по 100 евро.

Последният екшън в курорта се разигра преди по-малко от месец. Между луксозната "Виваклиник" и медицински център "Нептун бийч" избухна жестока свада кой ще лекува пациентите на три хотела "Искър", "Гларус" и "Европа".

Първи вой нададе докторът от "Пирогов" Ивайло Серкеджиев, който през сезона работи в Слънчев бряг и има сключен договор да обслужва трите хотела.

Лекарят обаче има и друг договор с медицински център "Нептун бийч", където препраща болните, ако се нуждаят от специализирано лечение.

Доктор Серкеджиев вдигна пушилка, че туроператори през главата му водят пациентите директно в конкурентната "Виваклиник".

На ухо бе цитиран случай, в който туристка от Швеция с изкълчено коляно е била буквално свалена от линейката на едната клиника и качена в медицинска кола на другата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
809 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини