Мобилен кабинет ще ваксинира срещу COVID-19 в асеновградски села

  • 23 юни 2021 16:24

  • 214
  • 0
Мобилен кабинет ще ваксинира срещу COVID-19 в асеновградски села
© Община Асеновград

„МБАЛ - Асеновград“ организира подвижен ваксинационен кабинет за населените места в община Асеновград. По този начин ще се предостави възможност на възрастни и трудно подвижни хора да получат имунизация срещу COVID-19. Ваксинирането е безплатно, без предварително записване и доброволно. Това съобщават от пресцентъра на общината.

Мобилният кабинет ще стартира своята дейност от следобедните часове на утрешния ден (24.06.21 г.). Първи в графика ще са жителите от село Червен. Медицинският екип ще започне работа в 14:00 ч. Следват селата Долнослав - около 14:50 ч., Горнослав – 15:30 ч., Тополово – 16:10 ч. и Новаково - около 17:00 ч.

Планински спасители издирват възрастен мъж в района на Асеновград

Във всички населени места за извършване на имунизацията ще бъдат ползвани помещенията, предоставени от съответните кметства – здравна служба или други подходящи такива. Ваксината, която ще се поставя, е на Moderna, тъй като с нея разполага в момента МБАЛ – Асеновград. Кметовете и кметските наместници по места са уведомени и следва да информират местното население.

Novini.bg
214 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини