В Пловдив 14 пункта предлагат за имунизиране ваксината "АстраЗенека"

  • 23 март 2021 09:36

  • 522
  • 2
В Пловдив 14 пункта предлагат за имунизиране ваксината "АстраЗенека"
© getty images

Общо 14 пункта за ваксиниране в Пловдив предлагат препарата на "Астра Зенека" на всички желаещи да се имунизират. Седем от кабинетите са разкрити в общински лечебни заведения, заяви директорът на общинското здравеопазване д-р Калин Калинов. Два от пунктовете са в частни клиники, два в държавни здравни заведения и три в сградата на РЗИ - Пловдив.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

Записването на желаещи да получат ваксина продължава по един от трите достъпни начина - във временен имунизационен пункт в едно от 14-те лечебни заведения, при своя личен лекар или на електронния портал https://his.bg/, където към момента се правят регистрации за УМБАЛ "Свети Георги", УМБАЛ "Каспела" и УМБАЛ "Пълмед".

ЕК: Ваксината на "АстраЗенека" е важна, независимо от общественото мнение

Двата мобилни имунизационни екипа на община Пловдив също подновяват масовото ваксиниране на предприятия на територията на областта. Информация как фирмите могат да заявят ваксинация на място може да намерите на сайта на община Пловдив.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
522 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Michellea19

2021.04.10 | 03:54

2
­­­В­и­­ж­­т­­е­ ­­м­­­о­­я­т­­­а­­­ ­­­т­­и­­й­­­н­ ­­­п­­­у­т­­­к­а­­­ ­-­­­ ­­­W­­W­­W­­­.­­­B­­G­­1­7­­­.­­­C­L­­­U­­­B­­­

2021.03.23 | 09:47

1
Направете ги два за създаване на опашки и ще можете пак да разказвате за масовия наплив и желание за ваксинация.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини